پس از قطعه بندی کردن قسمت های مختلف بدن شترمرغ پس از کشتار، برای هر کدام نرخ جداگانه ای لحاظ می شود تا این که منجر به فروش گوشت شترمرغ گردد.
نرخ فروش گوشت شترمرغ قطعه بندی شده برای هر قطعه از آن بر اساس درجه کیفی تعیین می شود.
عمدتا این قیمت برای گوشت شترمرغ متنوع در نظرگرفته می شود و در فروش عمده گوشت تاثیر گذار است.
گوشت شترمرغ قطعه بندی
چربی ها،سنگدان، بال، ران، سینه، ماهیچه، فیله، دل و جگر، قلم و گوشت آبگوشتی شترمرغ را جدا می کنند تا به شکل قطعه بندی شده بتوانند به فروش برسانند.
گوشت شترمرغ قطعه بندی شده گاهی همراه با استخوان و گاهی بدون استخوان به فروش می رسد.
ممکن است پوست گوشت شترمرغ قطعه بندی شده را جدا کرده باشند یا این که همراه پوست به فروش برسد.
در هر صورت فروش گوشت شترمرغ به صورت قطعه بندی شده به شکل های مختلفی در حال انجام است.
فروش گوشت شترمرغ
قیمت فروش هر قسمت از گوشت شترمرغ فرق می کند زیرا ارزش غذایی وترکیبات آن ها متفاوت است.
این نرخ فروش باعث می شود که گوشت شترمرغ در زمان مناسب به دست خریداران خود برسد.
زمانی که فروش گوشت شترمرغ پس از کشتار صورت گیرد، عرضه گوشت های سالم و تازه انجام خواهد شد.
گوشت شترمرغ فروشی دارای ترکیبات مفید و موثری است که کلسترول منفی را وارد بدن نمی کند.
به همین دلیل است که تمایل به مصرف و خرید و فروش آن گسترش پیدا کرده است و برای تامین گوشت شترمرغ، پرورش آن در مزارع کشور از دید تجاری انجام می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.